Ztrack een “must” voor iedere Z-Spoorder

Voor iedereen die naast deze Website voor Z-Spoorders ook iets in de hand wil hebben om te lezen wat er zoal op in de schaal Z verschijnt is na het stoppen van het gedrukte Z-Spoor Magazine aan gewezen op het in de Engels taal verschijnende Ztrack Magazine. Ztrack Magazine is wereldwijd de grootste tijdschrift gewijd aan de Z-Spoor schaal.. Ztrack werd in 1988 opgericht door Robert Kluz in Amerika, met als doel het delen van informatie en middelen met de Z-Spoor liefhebber. Ztrack komt iedere twee maanden uit. Elk nummer bevat over minimaal 44 pagina’s een schat van informatie gericht op de beginnende en gevorderde Z-Spoorder. Het tijdschrift is geen reclamefolder van Märklin, maar behandelt ALLE merken die iets op Z-Spoor produceren. Of het nu uit Amerika, Japan of uit Duitsland komt het staat erin. Nuttige tips en technieken, presenteren ze u met de breedste Z-Schaal dekking mogelijk die mogelijk is. Ongeacht wat uw Z belang kan zijn, Ztrack Magazine is de bron voor u! Wij zullen maar zeggen: abonneert u vandaag nog op Ztrack Magazine en zie wat Z-Spoor de modelspoorder te bieden heeft. Meer lezen over Ztrack?

Z-Dialoog 

Natuurlijk is er ook in het Duits informatie over Spoor Z te vinden. Z-Dialoog, van de Interessen-gemeinschaft Spur Z,verschijnt 3 keer per jaar en geeft vooral verslag in woord en beeld van de beurzen waar Z-Spoor in Duitsland te was. SiDi Dinkelacker is de stuwende kracht achter dit geprintte periodiek. De drie nummers kosten € 12,- inclusief de porto- en verzendkosten. Adres: Interessengemeinschaft Spur Z – Z-Dialoog -Postfach 7129 – D 71317 Waiblingen – Duitsland.

Z-Club 92- is feitelijke een vereniging, opgericht om de weinige informatie betreffende de Z-Spoor te verzamelen. Dankzij de Z-Info en de Z-Nieuws en de website, geven zij de informatie over onze kleine schaal. Zij willen de Z-Fans een ruimere keuze van de Z-items geven en ook de kleine producenten, die gewoonlijk niet in staat zijn om een groot deel van de markt te bestrijken helpen om ervoor te zorgen dat de voortzetting van het Z-lijn betalen is.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie