Z-Spoorclub Nederland is ONLINE terug, als u het wil

Z-Spoorclub Nederland is ONLINE terug, als u het wil op de site www.treinennieuws.nl. Typ Z-Spoor in het zoekvenster in en u ziet alle laatste berichten.

Daar wij ongeveer 2400 adressen, e-mailadressen enz. van Z-Spoorders hebben, maar niet weten of deze nog te gebruiken zijn, willen wij u uit te nodigen om deel te nemen aan het kompleet maken van een nieuw Z-Spoorders adressenbestand. De informatie die u ons geeft, wordt strikt vertrouwelijk behandeld en wordt gebruikt om u te informeren over het wel en wee van de Z-Spoorclub Nederland en voor geen andere doeleinden gebruikt. Over Z-Spoor, al bestaat het al 45 jaar, is nog steeds heel weinig te lezen. Wist u dat er tegenwoordig drie merken zijn die Z-Spoor produceren? Dit informeren willen wij in de toekomst weer gaan doen, maar nu online. Online omdat het tegenwoordig niet verantwoord is een mooi gedrukt Z-Spoor Magazine uit geven, wat wij noodgedrongen moesten stoppen toen Märklin, net al zoveel ander modelspoorfirma’s aan de rand van de afgrond van een faillissement liepen. Op onze vorige oproep hebben wij slecht 12 reacties ontvangen. Zij wij zo slecht of wil men niet reageren op deze oproep.

De antwoorden die u in de vragenlijst geeft, worden nooit gelinkt aan uw persoonlijke gegevens. Uw e-mailadres wordt na afloop alleen gebruikt, indien u dat wilt voor een nieuwsbrief. Dit laatste schrappen wij, want alles kunt u lezenop de reeds eerde genoemde site. Wanneer u niet langer wilt, dat wij u contacteren voor de Z-Spoorclub Nederland, dan kunt u dit aan ons doorgeven.

Wij verwijderen dat meteen uw gegevens.

Als u mee wil werken aan Z-Spoorclub Nederland weer populair te maken, dan kunt u uw gegevens hier doorgeven.

http://www.treinennieuws.nl/contact-tips

Naam:

E-mail adres:

Ik heb Z-Spoor     Ja   /   Nee

Sinds:

Ik was abonnee op Z-Spoor Magazine        Ja /   Nee

Ik heb geen Z-Spoor maar Spoor: T-Gauge / N / TT / H0 / LGB / Spoor 1

(Doorstrepen wat niet van toepassing is)

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie