Veel Z-Spoor te koop op Eurospoor

Z-spoor is meestal alleen op bestelling te koop, maar uit ervaring blijkt dat men op Eurospoor de nieuwste modellen kan kopen. Soms verdient u daar ook nog, want op de vele kramen is vaak een klein hoekje Z-spoor te vinden tegen redelijke prijzen.
Treinliefhebbers genieten van treinen. Of zij nu groot of klein zijn, welke schaal dan ook. Modeltreinen en alles wat daarmee te maken heeft. Daar draait het om op EUROSPOOR. (19, 20 en 21 oktober 2012 – 20 jaar in de Jaarbeurs Utrecht) De meest schitterende modelbanen ter wereld worden er getoond. Ruim 50 in totaal.
EUROSPOOR is niet alleen kijken! U kunt er ook veel van opsteken! Wat is de beste manier om modelspoor te leggen? Welke schaal, H0 of T of juist LGB moet ik kiezen. Welke techniek heeft de voorkeur om een landschap te ‘bouwen’? Hoe bouw ik een digitale decoder in? Met deze en nog vele andere vragen kunt u terecht bij de grote informatie- en demonstratiestand van Beneluxspoor en natuurlijk bij vele andere deelnemende clubs en firma’s.
Dit jaar kunt u ook bijvoorbeeld de kleinst echte elektrische spoorbaan zien in de T-schaal. T-gauge, de nieuwe nog kleinere modelspoor trein uit Japan, waarvoor nu de eerste Europese modellen uitgebracht worden, zoals de ICE uit Duitsland en de HSL uit Engeland. Op de Stand van Hobbytrix zal Tgauge u alles kunnen vertellen van dit kleine wondertje. Kortom: EUROSPOOR mag u niet missen als u iets met treinen heeft! Of ze nu groot of klein zijn.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie