Unieke aanbieding!

logo-z-uit-omslag-magazine_klein.jpgUnieke aanbieding!

Vanaf heden doen wij u een uniek aanbod. Z-Spoorclub Nederland is te koop. Niet alleen de naam is te koop maar we hebben nog meer voor u in de aanbieding.

Helaas is het de club niet goed vergaan de afgelopen jaar. Vele tegenslagen tijdens de crisis waren onze club teveel. Dit betekende dat er vanuit de club niets meer gedaan kon worden en dat eerder afgesproken zaken niet meer nagekomen konden worden.

Nu de crisis over is begint de boel toch weer te kriebelen om eerdere zaken na te komen. Meerdere ideeën zijn de revue gepasseerd maar dat Z-Spoorclub Nederland nieuw leven ingeblazen moet worden is een feit. De club wordt nog wekelijks gebeld en gemaild voor informatie en zelfs interesse.

Om onze club voort te zetten waar we geëindigd zijn hebben we eigenlijk maar 1 ding nodig en dat is geld. De overige ingrediënten voor een succesvolle doorstart zijn aanwezig. Alle contacten zijn nog steeds verbonden met de club, de kennis is nog aanwezig en de wil is er zeker.

Wel gaat er iets veranderen, wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe eigenaar voor de club. De nieuwe eigenaar zal eigenaar worden van de club, naam en domeinnaam. Het unieke aan deze aanbieding is dat de huidige eigenaar zich, in iedere geval het eerste jaar, wil verbinden aan de club en zich in ieder geval 100 uur dienstbaar stelt aan de club en nieuwe eigenaar. Dit zullen met name promotionele diensten zijn op beurzen en andere evenementen, uiteraard zullen ook de kennis, contacten en andere waardevolle zaken niet verloren gaan. Verder zullen de kennis en contacten worden overgedragen aan de nieuwe eigenaar zodat een mooie vruchtbare doorstart zeker haalbaar moet zijn.

Wat krijgt de koper:

 • Naam Z-Spoorclub Nederland
 • Domeinnaam: www.z-spoorclubnederland.nl
 • De website
 • 100 uur promotionele diensten voor beurzen en andere bijeenkomsten (in 1 jaar te gebruiken excl. onkosten)
 • Kennis
 • Contacten (via deze constructie mag er gebruik gemaakt worden van het adressenbestand van Z-Spoorclub Nederland, 2500 Z-Spoorders. Wij zullen de adressen niet zomaar verkopen)
 • 5 jaar partnerschap met website: www.treinennieuws.nl. (234×60 banner, 5 nieuwsberichten per jaar en een eigen forum sectie)
 • Evt. meerwerk tegen gereduceerd uurtarief.
 • Evt. starten en coördineren van een nieuw clubblad.
 • Etc.
 • Etc.

Voor ons staat alleen bovenstaande vast en is de hoofdzaak dat de Z-Spoorclub Nederland weer tot leven komt en willen wij graag onze diensten blijven aanbieden, alleen met een andere eigenaar.

Hebben wij uw interesse gewekt? Vragen kunt u stellen op emailadres: guido@treinennieuws.nl. Uiteraard is een concreet bod ook mogelijk. Wij zullen alleen reageren op serieuze aanbiedingen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie