Rokuhan presenteert haar elektrische draaischijf

Draaischijf1We hebben het al eerder geschreven dat we Rokuhan, het nieuwe Z-Spoor merk uit Japan, in de gaten moesten houden. Zij komen in deze cadeaumaand weer met een nieuw artikel op de Europese markt. Het is altijd een mooi gezicht, die oude locomotieven op een draaischijf, bekijk de demonstratie video.

Dit nieuwe artikel voor Z-Spoorders, is hetzij in analoge of digitale mode (DCC) te gebruiken en gewoon in alle treinwinkels te bestellen via Noch. Ja bestellen, dat is nu eenmaal zo tegenwoordig voor rijders in deze schaal. Daarom laten firma’s tegenwoordig veel op video reeds zien.

De prijs dit Sinterklaas of Kerst cadeau is draaischijf2449,99 euro, maar natuurlijk wel even verder kijken of hij ergens goedkoper is. Maar dan wel even naar de garantie voorwaarden kijken en porto- en verzendkosten niet vergeten. Uw dealer regelt alles voor u van bestellen tot de eventuele garantie problemen. Maar liefst 8 opstelsporen, die zijn uit te breiden tot 24, geven u een schitterende start met deze nieuwe aanwinst en samen met de stappenmotor is de controle de brug met de controller ook een visueel hoogtepunt van de modelspoorbaan in deze schaal. De bijhorende locomotievenloods is natuurlijk niet vergeten.
U kunt uw Draaischijf compleet maken met deze loodsvideo.

De deur opent en sluit automatisch met een eenvoudige maar ingenieuze techniek. Bovendien kan vervolgens het geheel verlicht worden. LED Wit (97417 of 97401) (- verbinding 97.416)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie