RAIL 2016

rail 2016Noteer vast in uw telefoon of gewoon in uw agenda, 19-21februari is het RAIL weekeinde in Houten. De gezellige ontmoetingsplaats voor heel modelsporend Nederland. Voor doorgewinterde bouwers, die elkaar vriendschappelijk de maat nemen over schalen, scenery, realisme in landschap en schalen. Maar ook voor de beginners. En diegene die modelspoor nog van vroeger kent, nu weer wat tijd heeft en de hobby opnieuw wil oppakken. Of zijn (klein)kinderen eens naar treintjes wil laten kijken. RAIL zet de deuren wijd open met een gratis toegang voor kinderen.
RAIL bezoek je om vele redenen:
• Er zijn verenigingsbanen, ruim opgezet met volop treinenloop, techniek, baanbeveiligings systemen en verenigingsleden die u alles over hun modelbouw vertellen.
• Er zijn zeer gedetailleerd gebouwde banen, dikwijls nagebouwd naar bestaande spoortrajecten, stadsgezichten of historische situaties.
• Banen, die buitenlandse taferelen en situaties weergegeven, dikwijls van internationaal vermaarde bouwers.
• Demonstraties en workshops: digitaal rijden, de eerste modelbaan, messingbouw, weatheren, electronica.
• Vele detailhandels met scherp geprijsde artikelen, nieuw en gebruikt.
• Aanbieders van zeer specifieke hobby materialen.
•Een uitgebreid assortiment voor snuffelaars en verzamelaars.
Jong en oud, beginner en vergevorderde: RAIL is en blijft RAIL al sinds 1985. Wilt u contact: info@rail.nl

Behalve talloze verenigingsbanen, voorlichtingsstands en stands voor verkoop en verzamelaars zijn er weer banen van hoog bouwniveau uit binnen-en buitenland. Vergeet, voordat u naar RAIL komt, vooral niet de kortingsbon te downloaden !  KINDEREN GRATIS !! PARKEREN GRATIS !!

RAIL 2016 : 19- 21 februari van 10.00 uur – 17.00 uur dagelijks. EXPO Meidoornkade 24 HOUTEN (langs de A27)

Foto: Rail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie