Omzet Conrad breekt alle records

Europa’s grootste multi-channel aanbieder van elektronische producten ruimt op! De online Sale-shop staat vol aanbiedingen. Daarnaast krijgen klanten alle bestellingen gratis thuisbezorgd als ze met iDEAL betalen. Profiteer mee van de Sale bij Conrad!

Conrad Electronic, onlangs nog uitgeroepen tot Webwinkel met het Beste Assortiment in Nederland, ook op modelspoorgebied incl. Z-Spoor, bereikte de dagen voor Kerst een record omzet. Het centrale logistiek centrum van de webwinkel, in het zuiden van Duitsland, verwerkt momenteel meer dan 45.000 zendingen per dag, die binnen twee dagen bij de consument in heel Europa moeten zijn afgeleverd.
Conrad Benelux, gevestigd in Oldenzaal en verantwoordelijk voor o.a. de Nederlandse markt, laat deze maand een buitensporige omzetgroei zien van meer dan 70% ten opzichte van vorig jaar.
Volgens onderzoek van de Nederlandse branchevereniging

van webwinkels, Thuiswinkel.org, is de gemiddelde omzetgroei tijdens sinterklaas met 56% toegenomen. Managing Director Michel Lieffering van Conrad Benelux schrijft de bovengemiddelde omzetgroei van zijn onderneming toe aan het feit dat Conrad geen verzendkosten regelt: “Als onze klanten hun bestellingen afrekenen met iDeal, zeg maar online pinnen, dan hoeven ze bij ons geen verzendkosten te betalen, hetgeen toch al bijna 7 euro scheelt! En daarin zijn wij redelijk uniek”.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie