Naast N nu ook ZZZZZZZZZZZ

Schreven wij een paar weken geleden: Ongetwijfeld heeft u de enorme stand van N-Spoor Store op een van de beurzen wel eens gezien. Dan denk je natuurlijk als Z-Spoorder: Wat is er veel voor N te koop en goedkoop. Intussen hebt u ook het nieuws natuurlijk allang gehoord! N-Spoorstore-Freebit.nl heeft een nieuwe winkel. De nieuwe winkel: Eekmolenweg 26 – 7241 CM Lochem.
Ook de webwinkel www.n-spoorstore.nl is totaal vernieuwd en voldoet aan alle eisen van een moderne webshop. Het is de moeite waard om eens naar het mooie Lochem te gaan de nieuwe winkel te gaan bewonderen. Openingstijd zaterdag 10:00 – 16:00 uur.
N-Spoorstore-Freebit.nl V.O.F. Eekmolenweg 26 7241 CM Lochem – +31 (0)573-712003 – info@n-spoorstore.nl www.n-spoorstore.nl of www.freebit.nl – het forum zit op www.n-spoorforum.nl
Nu horen wij de lezers zeggen wat heb ik daar aan om naar Lochem te gaan, ik heb geen N-Spoor. Dat is nu juist de reden van dit artikeltje. N-Spoor Store gaat zich ook sterk maken voor Z-Spoor. Nu is er al wat Rohukan, het prachtige Z-Spoor merk uit Japan, Faller bouwdozen en natuurlijk Märklin Z-Spoor aanwezig in de winkel. Maar zij kunnen natuurlijk altijd alles bestellen. Het is nu zeker de mooite waard om eens op de site van Spoor N te gaan kijken. Sinds kort staan er 262 Z-Spoor artikelen op om te bestellen.
logo-nspoorstore2Ga maar eens kijken op: n-spoorstore.nl Dan natuurlijk Z-Spoor aanklikken. Nu nog dezelfde site, maar binnenkort als er genoeg op voorraad is een eigen site voor Z. Als N-Spoor Store zich net zo sterk voor Z-Spoor gaat maken als voor N-Spoor, dan zijn alle Z-Spoorders tevreden en hebben zij er een echt Z-Spoor adres erbij.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie