Met Korting naar Rails 2012

Van 24 t/m 26 februari 2012 is het weer zover, het RAIL weekeinde. Dagelijks van 10.00 uur ‘s morgens tot 17.00 uur in de middag, in het Euretco-Expo-Center te Houten – Meidoornkade 24 HOUTEN (langs de A27).

Vol trots laat de heer Raats van Zeta Import de nieuwe ROKUHAN loc zien

De eerste beurs na de Spielwarenmesse in Nürnberg, gezellige ontmoetingsplaats voor heel modelsporend Nederland. Voor doorgewinterde bouwers, die elkaar vriendschappelijk de maat nemen over alle mogelijke schalen (soms in hun ogen onmogelijke schalen), scenery, realisme in landschap. Maar ook voor de beginners. Diegene die modelspoor nog van vroeger kent, nu weer wat tijd heeft en de hobby opnieuw wil oppakken. Ongetwijfeld zal er voor hen veel veranderd zijn. Voor de Z-spoorders is er weer hoop, want Märklin heeft bekend gemaakt dat zij MärklinZ zullen blijven produceren. Het lange stilzwijgen over Z, heeft wel wat op geleverd voor Z-Spoorders. De Japanse firma Rokuhan kwam met een geheel nieuwe assortiment Z-Spoor rails. Het ‘Kato’ achtige systeem, rails in bedding, is geheel kompleet. Meer radius(7 stuks), twee extra nieuwe wissels. Alle zes verschillende hebben de bediending onder de rails zitten.
Maar deze firma kwam niet alleen met rails. Ook een train control systeem en de eerste eigen locomotief. De Japanners kennende, zullen zij het hier niet bij laten zitten. Onder de naam Tenshodo komen van deze firma in Amerika de eerste startset op de markt, met prachtige stoomlocomotieven. Mocht je Z-spoor te groot vinden, ga dan eens langs bij T-Gauge om alle voor- en nadelen te kunnen horen, op het kleine standje voor het kleinste treintje, dat half zo groot is als Z-Spoor schaal 1:450.
RAIL is en blijft RAIL en dat al sinds 1985. Dus totziens op RAIL 2012 in Houten, waar ook de Modelspoorbeurs Z-Baan weer te wonderen is.

DOWNLOAD alvast de KORTINGSBON !! KINDEREN GRATIS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie