Eindelijk een personentrein van Micro-trains

Het heeft even geduurd, maar komende winter komen de eerste personenwagens van Micro-trains voor Z-Spoor uit. Tot op heden bracht deze Amerikaanse firma alleen goederen wagens, met de daar bij horende locomotieven voor de Z-Spoorders uit. De tijd is nu schijnbaar rijp om ook eigen personenwagens te gaan fabriceren. De eerste reeks is een vier-delige uitvoering van de Union Pacific. De prijs ligt per wagen, tussen de $ 28,60 en $ 31,80. Daar de dollar nu erg laag staat zal de europrijs niet veel hoger zijn. De wagens zijn voorzien van de Micro-trains koppeling, maar het verleden heeft bewezen dat alles ook met Märklin koppeling geleverd kan worden.

De laatste tijd zit Z-Spoor bij Micro-trains goed in de lift, naast de reeds eerder verschenen bouwkits is er nu ook een kolenoverslag toren bij gekomen van Micro-dunne triplexbouw – De emmerlift voor de steenkool – Gemakkelijke bouw – Inbegrepen de instructies van de assemblage. Dit overslag bedrijf kan natuurlijk ook op een Märklinbaan staan. Kosten vijftig dollar.

Micro-trains is te bestellen bij o.a: Harlaar Modeltreinen-Badhoevedorp-Jocadis-België-St. Hoefnagel Schiedam en SPOOR-Z-Tiel.
Mocht er belangstelling zijn voor het Z-Spoor van Micro-trains, kijk eens hier.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie